Търсене на имоти

Експерти от строителната компания „IDEA HOME“ обучаваха млади предприемачи

Представителни проучвания, провеждани през последните няколко години, показват, че голяма част от младите хора в България не са професионално ориентирани или се насочват към специалности, които не са приложими в икономическата реалност. Бизнесът страда от липса на кадри и така, до крайния потребител, който остава недоволен от качеството на извършена услуга. И тук не става въпрос само за сферата на туризма. За това, някои успешни компании, развиващи дейността си в страната ни, насочват усилия, средства и капацитет в ориентирането и подготовката на млади кадри, провеждайки собствени обучения или участвайки в различни инициативи.С отговорност към своя сектор, строителната компания „IDEA HOME“, в лицето на управителя й Ивайло Митев, се включи в първата за България „Лятна строителна академия за ученици“. Тя се проведе в края на месец юни, в Габрово, но в нея участваха десетокласници и единайсетокласници от професионалните гимназии във Варна, Бургас и Хасково.
 
 
Ивайло Митев – собственик и управител на „IDEA HOME“: „Колкото и тривиално да звучи, младите хора са бъдещето на бизнеса. Ако искаме да се развиваме, да постигаме успехи, да градим добър имидж и да произвеждаме перфектен краен продукт, трябва опитът да бъде предаден – да бъде положена правилна основа. За това и тази „Лятна академия“ беше посрещната радушно от нашия екип. Ние виждаме слабите места в строителния сектор и искаме да допринесем с каквото е възможно за отстраняването им. За мен, и за експертите, които са част от семейството на “IDEA HOME“ е приоритет качествено свършената работа, а не някак си свършената работа. На това се дължи и стабилната ни позиция на българския пазар вече от толкова години“.
 

В кампанията взеха участие и други компании, като общият брой на менторите беше 22-ма. Експертите на „IDEA HOME“ са демонстрирали и обучавали бъдещите строителни предприемачи в техниките за полагане на топлоизолационни системи и мазилки.
 

 

Повече информация за
дейността на "Idea Home"
можете да разгледате в профила им в Domaza.bg.


Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини