Търсене на имоти

Евтини недвижими имоти за ремонт по света: предложения от международните агенции

Ще приемете ли предизвикателството да инвестирате в недвижим имот, който се нуждае от основен ремонт? Някои хора биха отговорили отрицателно, но други ще приемат такава оферта с готовност. Изоставените или лошо стопанисвани къщи са доста по-евтини от останалите оферти на пазара и при правилна количествено-стойностна сметка, биха могли да донесат не само възвръщаемост, а и голяма печалба при препродажба. Независимо дали целите ви са такива или просто търсите обект, който да превърнете в мечтания си дом, международните агенции за недвижими имоти и изданието loveproperty.com селектират някои от най-интересните оферти в момента.

Градска къща в Мурсия, Испания: 8 540 евро
Снимки: Propertyunder99k.com

След малко ремонт, тази градска къща в Моратала, Мурсия би била чудесно място за почивка и ваканция. На долния етаж има дневна/трапезария и складово помещение, хол, спалня и кухня, които се нуждаят от цялостен ремонт. Стаите са светли и просторни, а някои разполагат с красиви декоративни облицовки. В офертата е посочено, че е възможно надстрояването на трети етаж.

Традиционна каменна къща в Шарент, Франция: 65 575 евро
Снимки: Propertyunder99k.com

Този прекрасен традиционен дом в историческия укрепен град Бригой /Brigueuil/ е в добро състояние с нови електроуреди и дограма с двоен стъклопакет. В сърцето на дома, светлата и просторна кухня е снабдена с комин и печка. На същото ниво се намират спалня, дрешник и баня. Има и сутерен с перално помещение, мазе, тоалетна и котелно помещение. На последния етаж е разположено голямо таванско помещение, частично превърнато в стая, а недовършената част може лесно да стане трета спалня. Отвън има малка оградена градина, голям зеленчуков масив и гараж. Летище Лимож е само на 25 минути път с кола.

Традиционна къща в Тюрингия, Германия: 41 633 евро
Снимки: Sneddon & Lock

Тази двуфамилна къща е построена през 1910 г., но е била частично обновена през 2013 г., така че вече разполага с централно отопление и двоен стъклопакет в някои от стаите. С три спални, две бани и градина, този имот има много потенциал да бъде перфектният семеен дом.

Къща от 18в. в Кентъки, САЩ: 37 353 евро
Снимки: Keller Williams Heartland

Тази приказна къща е пълна с потенциал! Смята се, че е построена в края на 17-ти век с добавка на фасадата, завършена през 1800-те години, а стаите на гърба са били добавени по-късно през 70-те години. Разполага с три големи спални и земя от 2,6 акра, така че предлага много място за развитие. В интериора са запазени масивни подове от естествен дървен материал, ламперии и резбовано стълбище.

Розовата къща в Квебек, Канада: 50 515 евро
Снимки: Proprio Direct

Този имот с три спални „плаче“ за основен ремонт, но който се наеме с него може да бъда много доволен накрая. Оферта за продажба в момента е със 70% по-ниска от пазарната му стойност. Така че, ако Канада е вашата дестинация – действайте!

Къща в колониален стил в Ню Йорк, САЩ: 26 280 евро
Снимки: Property Source

Цената на този дом с шест спални е намалена поради течащия покрив и мухъл. Сделката е много изгодна специално, ако сте готови да извършите необходимите големи ремонти. Къщата е завършена през 1901 г. и има много отличителни черти. Тъй като става въпрос за отнет имот, той е достъпен само за купувачите, които могат да платят в брой.

Извънградска вила в Швеция: 44 666 евро
Снимки: Propertyunder50k.com

С този имот можете да създадете свое собствено райско кътче за отдих и почивка, далеч, но и близо до градовете Лунд, Малмьо и Истад в Швеция. Той е заобиколен от буйни градини, има гараж и складова сграда отвън. Вътре разполага с две спални, всекидневна, трапезария и кухня, както и с една недовършена баня.

Синята къща в Охайо, САЩ: 26 280 евро
Снимки: Property Source

Тази красива синя къщичка е построена през 1850 година и е преминала през много периоди на реновации, които чакат да бъдат възстановени в предишната си слава. Има две спални и две бани, така че с малко старание и въображение може да се превърне в чудесен дом за малко семейство.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини